torsdag 27 januari 2011

Kul-tur-tant

Jag och en annan kulturtant har spenderat dagen i Göteborg, på listan stod några affärer som vi ville besöka. Hisingens hemslöjd, Bolla, Indigo, Canvas, Tygaffären, Indiska, Gudrun Sjöden, Karma Garn... ja vi har fyllt på denna lista ett tag. Men nu var det dags.

Jag har åkt på en förkylning men är näst in till kry förutom att rösten inte vill fungera så ordentligt. Min röst varierar från en tung, grötig stämma till att låta som en tonårspojke i målbrottet. Men efter att bunkrat upp med ett mindre appotek i väskan med piller mot halsen for vi iväg. Vi har upplevt isiga parkeringsplatser, ett stimmigt kafe fullproppat med lunchgäster och en snäll lapplisa. Men viktigast är ändå inköpen. Nu orkade vi inte beta av alla butiker på listan, när vi var vid Bolla kl.11 visade det sig att hon inte öppnar förrän 12, otur. Vi inspirerades genom fönstren men åkte till Canvas och handlade pärlor och tunnt ull broderi garn, en tur in på Indigo, Tygaffären och sen bar det av hemåt. Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra, sticka, sy eller brodera?!...

1 kommentar:

  1. Hej! Inte bara du besökte Tygaffären i fredags! Först handlade jag fyra tyger på Ohlskrokstorget och sedan rusade jag vidare till vännerna i Tygaffären och kom därifrån med inte mindre än fem tyger till!!!

    SvaraRadera