fredag 15 april 2011

Citron

Citron, mönster översatt av Sticka hittar du här. Jag använde ett nystan Zauerball i en härlig färg som för mig påminner om hallon och björnbär. I nederkanten virkade jag in lila pärlor som knappt syns. Tyvärr tycker jag sjalen blev för liten för min smak så jag kommer repa upp den och hitta ett annat garn för det var en mycket trevlig stickning.

7 kommentarer:

 1. Neeej repa inte upp! Den är jätteläcker... Fast i så fall kan du använda garnet till en Karin kurbits istället...

  SvaraRadera
 2. Precis så kände jag också efter att ha stickat citronen. Jag blev så besviken för jag tycker den är så snygg egentligen... Men jag passar inte i den alls tyvärr. Din är supersnygg. Garnet är ju dunderläckert.

  SvaraRadera
 3. ojojoj vad fin den blev!!! synd att den ska repas, men hellre göra något med garnet som man faktiskt använder. kram på dig

  ps. jag har precis varit och hämtat en spinnrock!!! wihooo!!!

  SvaraRadera
 4. Synd, för den är ju superfin!!

  SvaraRadera
 5. Så det e du Anna som har denna blog, trevligt! Fattade ju inte jag! Jättefin citron! Min börjar bli klar, men ska göra den lite större. Synd att du ska repa upp den, inte nån liten som kan ha den istället?

  SvaraRadera
 6. Anna, den är ju så fin, känns inte bra att repa upp! Kan du inte sticka på några extra omgångar varv så den blir större? (Det brukar jag göra på mina citroner)

  SvaraRadera
 7. I all the time used to rea post in news papers but
  now as I am a user of net so from nnow I am ueing net ffor articles or reviews,
  thanks to web.

  Feel free to visit mmy web blog: clash of clans hack download ()

  SvaraRadera