fredag 23 oktober 2009

Mössor

Jag gillar att handarbeta men även att sy. Några mössor är svaret på den senaste tidens kreativitet.
Något som stör mig är det två vänners beteende, jag vet inte om jag ska känna mig utfryst. Jag passar som sällskap när de inte kan ses men när de träffar varandra så gör de det och samtidigt informerar mig om att de ses men inte bjuder in mig. Jag tycker det är frusterande och känner rent av att det är elakt men det hela kanske är ett sätt för mig att bli bättre på att låta sådana saker bara rinna av mig utan att jag ska ta åt mig. Men varför gör det ont?!

4 kommentarer:

 1. Du är så bra på att sy!
  Tycker du ska bjuda in de två vännerna, tillsammans, o se om ni har kul alla 3. Om inte, så kanske inte konstellationen stämmer?
  Lycka till i huset!

  SvaraRadera
 2. Så fina mössor!

  Känner igen det där med tre vänner! Men bry dig inte! Vi är också tre och jag är den som umgås minst med dem, men när vi träffas "måste" den ena alltid berätta om allt som de två gjort utan mej. Men jag vet att hon har ett behov av att berätta allt hon gör, det gäller i alla sammanhanng och låter alltid mer än vad det egentligen är.

  Kul att se ert hus, det blir säkerligen kanonfint! Jobba inte ihjäl er mer renovering bara. Allt man planerar tar tre gånger längre tid än man tänkt, sa en gång en äldre bekant till mej. Och det stämmer!

  Kram och ha en skön helg!

  SvaraRadera
 3. Finfina mössor och vilket charmigt hus ni köpt!
  Så tråkigt med sådana vänner... Ta inte åt dig, det är de som har verkliga problem!

  SvaraRadera
 4. Wow vilket hus! Och urfina mössor. När det gäller dina vänner så tänker jag så här: Har du kul när ni umgås? Eller känner du dig lite ledsen och dränerad på energi även efter att ni träffats och inte bara när du blir "left out" ? Dumpa dem då! Livet är för kort för att ha den typen av vänner. Problemet ligger hos dem och inte hos dig. Fokusera på de vänner som gör dig glad och som tillför positiva saker.

  Kram
  Jeanette

  SvaraRadera