tisdag 30 augusti 2011

Samla UFOn i en hög


Jag kan helt ärligt säga att dessa stickningar är de ofärdiga alster (UFO) som finns när det gäller stickning. Jag samlade ihop dem för att få en överblick. Vår fina katt Saga ligger och gottar sig i solen.

Ett par turkos/grå randiga sockar, stickas från tån och upp. En kofta till sonen, stickas uppifrån och ner. Den tredje och största stickningen är en kofta, Peasy, stickas till mig och det återstår inte många varv innan den är klar, sen ska det stickas kanter, sy i knappar och blockar man koftor?

Ser nu hur olika samma gröna kofta blir i färgen beroende på från vilket håll jag tog kortet. Den lilla fliken i nederkant på bilden ovan är närmast men helt rättvis är den inte.5 kommentarer:

 1. Tack själv!
  Vill du prova på mer spinning kommer det finnas möjlighet att åka till Dineke i Sjuntorp den 10:e sept. Jag kommer att komma med mer info inom kort.

  SvaraRadera
 2. Du ser ju ändå ut att ha hunnit långt på dina UFO:n, speciellt på sockarna och den större koftan. Inte så mycket arbete kvar för att bli av med två dåliga samveten? :-)

  SvaraRadera
 3. Hälarna ser jättefina ut!

  SvaraRadera
 4. Det var inte många ufo-n - du kan ha gott samvete. Jag vågar inte kolla ner i min ufo-låda...

  SvaraRadera
 5. Det var en alldeles lagom liten ufo-hög tycker jag. Det är vad jag brukar ha, utom just nu - nu vågar jag inte plocka fram allt för det är alldeles för mycker ofärdigt i mina högar!

  SvaraRadera