torsdag 31 december 2009

2009

År 2009 var det året jag gjort största förändring inombords, från att varken veta in eller ut till att ha bra självkänsla. Jag känner att jag kommit långt men har en bit kvar. Det var under detta året jag verkligen knöt an till min son som fyller 2år i januari. Han har utvecklats från en bebis till en lite pojke och idag hörde jag första meningen komma ur hans mun: Mer mamma! Det är helt otroligt mycket som hinner hända under ett helt år. Jag upptäckte Gudrun Sjödens kläder vilka passar min kropp ypperligt. Jag syr flertalet linnebyxkor med bred resår i midjan. Börjar bada tidigt och sista doppet var i september. Av cirka 20 avslutade projekt, blandat mellan sytt, stickat och mäbelomklädsel är den roligaste upptäckten Rose Red mönstret av Ysolda, finner fler mönster av samma författare vilka är otroliga.

Det är under detta året jag gifter mig och blir fru, men det är min make som byter efternamn. Under 2009 hinner vi hitta, påbörja en fantastisk resa genom att köpa drömmhuset och påbörjar en totalrenovering.

Jag ser framemot att färdigställa huset och flytta in. Möta våren i det nya. Jag vill utveckla mig mer eller åtminstone prova på ting som bara finns i min tanke. Men ett roligt år ska det bli 2010, ha det gott! och Gott Nytt År!

2 kommentarer:

  1. Härligt att läsa din summering av 2009 som inneburit så mycket positivt!
    Hoppas även 2010 blir ett bra och innehållsrikt år för er!

    Kram och Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  2. Hej. Du har många järn i elden. Kul att läsa om och inspireras av. God fortsättning på detta nya år.

    SvaraRadera