tisdag 23 juni 2015

Jag tappade lusten

Ingen lust för någonting finns i min kropp just nu. Jag som brukar ha många projekt på gång samtidigt. Sy, sticka, spinna, odla... listan kan göras lång. Jag har också funderat av och till ang. bloggen men inte mycket har hänt. Symaskinerna står utefter väggen på golvet och jag vill ju så gärna.
 Jag som alla år varit igång med sådd, inne och sen ute. Majvädret tog knäcken på mig och nu vet jag inte om jag kommer så något. Några frön rucola och spenat har jag i alla fall petat ner och hoppas de kommer upp.

Favoritblomman blommar äntligen och utanför går korna i hagen och påminner om att det är sommar!
Förändringar i livet för övrigt har gjort att skapandet och kreativiteten har fått stå tillbaka. Jag har stickat lite men inte mycket. Jag har följt alla andra och sett vad de gjort/gör och känt en viss avundsjuka men samtidigt inte kommit igång själv.

2 kommentarer:

  1. Förstår dig så väl, det är riktigt segt nu. Själv hoppas jag på att ork och lust kommer tillbaka efter lite semester.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag hoppas bitarna faller på plats och att bi ska få en skön sommar! Att göra det bästa av varje dag! Försöka leva i nuet!

      Radera