torsdag 15 december 2011

Inte min dag


Igår vaknade jag av att en katt hade gjort sina behov i vår säng. Lagom till lunch hade jag sprängande huvudvärk och ville helst bara krypa in under en sten. Väl hemma med sonen tog jag tag i julklapps tillverkning eller rättare sagt fördelsedagspresent. Två fleecemössor men när jag provade dem på sonen var de inte tillräckligt med "höjd" i mössan. Urk...
Till råga på allt var jag själv hemma med sonen och han hade tio gånger mer energi än jag. När jag väl fått han till att somna och pustade ut i soffan tar jag fram en stickning. Varför jag valde att ge mig på en Baltic Braid där man ska sticka och snurra o hålla på som just en stickning denna kväll vet jag inte men när jag väl är klar och nöjd inser jag att vid uppläggningen och när man ska sluta till en ring har jag vridigt stickningen. Där tog det slut jag gick och la mig.

Idag vaknade jag av att sonen hade krig med maken ang vantar att ha på sig till dagis, jag gick upp för att medla. Gjorde frukost, tappade osten i golvet och tallriken sprack.... kaffet i esspresso maskinen ville inte släppa igenom vattnet...

Till råga på allt är det ganska kassa bilder men det skiter jag i! Dagen spenderas i soffan med favvofilmen, te och tända ljus. Rätt så okej men önskar jag kan gå och lägga mig för att vakna imorgon.

5 kommentarer:

 1. Stackare. Sånna dagar vill man bara gå och lägga sig igen och vakna upp en bra dag.

  SvaraRadera
 2. Fy vad jobbigt när allt går emot. Att tända ljus i massor är bra för att återhämta sig. Hoppas att det snart känns bättre för nu kan det bara bli bättre. Eller hur?
  Kramar från Provence

  SvaraRadera
 3. Oj då, jag håller tummarna för att imorgon blir en bättre dag! :-)
  /Blenda

  SvaraRadera
 4. Nej fy för såna dagar!!!

  SvaraRadera
 5. Usch, vad hemska såna dagar är!!
  Jag brukar säga att snart kryper jag in i garderoben och gömmer mig, och när jag kommer ut vill jag att allt skall vara bra igen!
  Jag hoppas du vaknat till en bra dag idag!

  Kram och ha en mysig helg!

  SvaraRadera