fredag 12 november 2010

Så spännande

Vad jag förståt så när man väl blivit med surdeg behöver man inte bli av med den, om man inte vill. Jag har försökt sätta egna surdegar men inte lyckats så när jag var hos en vän och hon skulle mata sin surdeg fick jag en del. Nu ska jag försöka baka bröd som Martin gör i sin blogg. Det ska bli spännande att testa hans valnötsbröd.

Annars har häftet kommit med instruktioner om tvåändsstickning, något jag vill lära mig. Ska se om det går bra att lära från häftet, vi får se!

2 kommentarer:

  1. Fint häfte. Jag lärde mig ur en bok förra vintern. Det tar en jädra tid men är värt besväretför det blir så vackert. Lycka till!

    SvaraRadera
  2. Hans bröd är super, har tack vare hans blogg nästan slutat köpa bröd. Testa hans lätta sommardeg, så lätt och smidigt trodde jag aldrig att det kunde bli att baka matbröd :)

    SvaraRadera