onsdag 29 september 2010

Semilla

Då var det onsdag och bilen rullar åter mot jobbet. Med självförtroendet på topp, ett samtal med chefen och jag sätter mig vid en dator för att börja gå igenom ett av de programmen som ligger till grund i mitt arbete. Jag kör fast vid en av grunddelarna och kommer inte vidare. Efter att jag motvilligt svalt stoltheten att detta går bra var det att krypa till kors och be om hjälp. Pinsamt... han som är guru på just detta programmet var inte där så jag får vänta en vecka tills jag kan lösa det första problemmet av många i denna tjocka baskunskaps boken. Jag inser att det kommer ta tid att komma tillbaka och skrämmande hur fort man glömmer.


Efter att läst om nytt garn hos Tummelisa, Semilla BC garn, styrde jag färden dit efter jobbet. Klappa garner är en bra tröst när man känner sig lite nere. Efter ett mycket svårt val då alla nyanserna är lika fina valde jag några som ska klappas vidare på hemma.

Ikväll är det Stickkafe på Moodys i Kungälv!

1 kommentar:

  1. Garnklappning är som balsam för själen. :) Jag vet inte än om jag kan komma till Moodys... ibland kan det bli för mycker roligt, svårt att välja.

    SvaraRadera