torsdag 18 mars 2010

Förväntningar och livet.

Efter att läst Claras inlägg om vart man är i livet, funderade jag själv på mitt liv. För snart ett år sedan flyttade jag till denna bloggen. Jag mådde inte bra med livet, nyss utkommen från sjukhus, visste knappt vad upp och ner var. Året där innan var jag mitt uppe i ett snabbt snurrande ekorrhjul. Livet rasade på jag var nyutexaminerad, nyanställd, projektledare i en av sveriges skönaste festilvaler och gravid. Det var hösten 2007 jag kraschlandade året efter kom nästa krasch, jag klarade inte av livet och hamnade på sjukhuset. Jag har valt att inte skriva om min hälsa utan fokusera på de mer intressanta delarna i livet.

Tyvärr känner jag mig inte stark idag, inom några timmar ska jag ha ett stort möte med min läkare, psykolog, försäkringskassan och min chef. Den som stressar mig mest inför detta är min chef. Vi har knapt pratat det sista året.
En god vän sa till mig att istället för att fundera på vem är jag?! Fundera ut vad vill jag istället. Så om ett år när jag går tillbaka för att läsa om mitt förflutna hoppas jag ha hittat min plats i livet och att tillvaron känns bra. Nu blickar jag frammåt och försöker hitta min stig i livet.

5 kommentarer:

 1. Önskar dig styrka och mod inför ditt möte idag!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att mötet gick bra för dig idag. Och jag är verkligt glad över att jag hittat till din blogg som är hur trevlig som helst!

  SvaraRadera
 3. Härligt att mötet gick bra. Hoppas att helgen för detsamma. Kram.

  SvaraRadera
 4. Lycka till i sökandet efter just din rätta väg.

  SvaraRadera
 5. Lycka till! Det kommer att gå bra.

  SvaraRadera