tisdag 12 juli 2016

Sanningen

Livet rullade på för fort. Jag kämpar sen en tid tillbaka med utmattningsdepression och i höstats började jag deltid på en vävutbildning i ett försök att komma tillbaka. Vilket har fungerat väldigt bra men tyvärr kom annat i kläm.
 I mitten på april hade vi öppet hus på skolan och jag var iväg mer hemifrån. Då skakade världen till rejält, vilket fick mig att bli hemma, fokusera om och hämta nya tag. Jag tappade all lust, inspiration och glädje till hantverk. Jag försökte sticka bland annat ett par sockor kom till under våren. Bloggen glömdes bort, jag försökte hålla kvar i Instagram (där jag heter Annashantverk) men orken och energin behövdes läggas på annat ett tag. Jag hittade löpningen, jag som alltid trott att jag inte kan springa, och så började jag yoga. Något som var precis vad jag behövde då i yogan kan jag bara vara här och nu.
 Idag mår jag bra, känner mig stark som tog mig igenom stormen med fantastiskt stöd.Jag har landat på båda fötterna och är mer rotad än någonsin.
 Men då drog ett annat projekt igång, vilket under det senaste året mest bestått av pappersarbete och möten. Inget direkt konkret. Något som känts lite overkligt och det är att vi arbetat sen mars 2015 med att få bygga hus. Plötsligt var det dags, byggstart möte, sprängning och grävmaskiner började gräva.
 Sen har allt gått i rusande fart och nu står där ett hus. Ännu dröjer det tills vi kan flytta in, vi måste sälja det vi bor i nu etc. Men det är verkligt, vi har hittat drömplasten och nu bygger vi huset. I planen finns också ett garage till makens glädje och det känns nu bra.
I söndags firade vi års/bröllopsdag och det känns otroligt att jag spenderat halva mitt liv med honom, 17år och då kan ni räkna ut hur många år jag är. 
I den förändring som denna vår innebar står jag även i begrepp att börja arbeta till hösten. Något som känns fantastiskt och lite läskigt. Jag har hittat en balans i mitt hantverk och insett vad jag gillar mer än annat och att jag inte behöver göra allt på en och samma gång. 
Hoppas ni finns några kvar som läser min blogg och jag hoppas jag ska hitta lusten att fortsätta dela med mig av livet.

3 kommentarer:

 1. Hej! Jag vet hur det är att ha varit utbränd men jag vet också att man kan bli så pass frisk att man kan jobba 100 % igen. Det tar tid, men det går. Det viktigaste rådet jag kan ge dig är: Lyssna på din kropp och låt det ta tid och ta små steg. En del steg blir säkert tillbaka men sakta men säkert går det framåt. Härligt att du upptäckt yoga och löpning. Idag jobbar jag med annat än när jag blev utbränd och trivs bra med det. Jag har också hittat min hobby, min livlina, som gör att jag orkar med en del motgångar som tyvärr kommer i livet. Hobbyn är att sy lappteknik men nu har jag även lite smått börjat sy kläder till mig själv. Kram och var rädd om dig! Trevlig sommar! Grattis till nya huset!

  SvaraRadera
 2. Jag är Jehona Bekteshi från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
   Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman man hem och återvända kärlek och förtroende.
  Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
  Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här i dag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
  Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp finns här för dig nu.
  Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
  När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
  Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera